Hoofdingredienten

  • 1 en 1/2 dozen pasta (normaal, 3 minuten, bruine rijst, etc.), gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking

Bechamelsaus

  • 3 eetlepels olie
  • 3 volle eetlepels bloem
  • 2 en 1/2 kopjes melk

Cheesy Spinazie Pasta

  • 1 en 1/2 kopjes bechamelsaus
  • geraspte kaas
  • 110-170 gram bevroren gehakte spinazie, ontdooid en uitgelekt
  • 1 kubus Gefen Frozen Knoflook
  • 1 kop Tuscanini Marinara-saus, verdeeld
  • zout, naar smaak

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230 ° C.

Verhit de bechamelsaus met geraspte kaas, spinazie, knoflook en zout tot kaas is gesmolten. Voeg pasta toe en roer tot de saus gelijkmatig is verdeeld.

Verspreid 1/2 kopje marinarasaus op de bodem van een vierkante pan van 20 cm. Voeg pasta toe en bedek vervolgens met de resterende 1/2 kop marinarasaus en meer geraspte kaas.

Bak 20 minuten, onbedekt, tot de kaas bruin is en borrelt.

Bron: www.kosher.com

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
EN / NL