Vacatures

 

Wil jij Radio Israel komen versterken?

We zijn volop aan het werk om met Radio Israel.NL een frisse start te maken. We bruisen van de ideeën, maar kunnen dat niet alleen.

Wil je meebouwen aan de missie van Radio Israel? Elke dag willen we het eerlijke nieuws over Israël laten klinken. Dat doen we via onze website en op Facebook onder andere door positieve informatieve, ontspannende programma’s en opbouwende bijbelstudies.

Heb je hart voor het volk en/of de staat Israël, draag je Radio Israël een warm hart toe en vraag je je af wat jij zou kunnen betekenen voor Israël dan wel voor ons radiostation?

Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures (klik op de vacature voor meer informatie). Alle vacatures betreffen vrijwilligerswerk.

 

PRESENTATOR KINDERPROGRAMMA M/V
per direct
voor 4 uur per week

 

ONLINE REDACTEUR M/V
voor ± 10 uur per week

 

PROGRAMMAMAKER FRONTLINE ISRAËL M/V
per direct
voor ± 4 à 6 uur per week
 
PROGRAMMAMAKER BOEKBESPREKING M/V
per direct
voor ± 4 à 6 uur per week
 
HTML website-bouwer M/V

De voorkeur gaan uit naar een website-bouwer die al een aantal websites zelf heeft ontwikkeld. Als jij dit bent en je bent iemand op wie we kunnen bouwen, dan horen we graag van je.

Functie inhoud
Als webbouwer zorg je voor HTML CSS uitwerking van de website en bouw je mee aan de vormgeving van de pagina’s.

Taken
>   Ontwerp uitwerken naar werkende website voor onze reizen en webwinkel
>   Het beheren van onze website.

Functie eisen
>   Enige kennis bezitten van WordPress en DIVI structuur.
>   Basiskennis HTML en CSS.

 

Promotiemedewerkers M/V

Promotiemedewerkers helpen mee aan onze naamsbekendheid tijdens evenementen en beurzen samen met één of twee (vrijwilligers)collega’s. Radio Israel heeft een professionele stand met goed materiaal om uit te delen. De onverwachte persoonlijke gesprekken zijn vaak het mooist.

Tijd
Op afroep. Je geeft zelf je beschikbaarheid aan. De meeste standmedewerkers doen een paar keer per jaar mee, en staan dan een dag in de stand.

Locatie
Op evenementen verspreid in het land – je bepaalt zelf aan welke evenementen je meedoet. Leuke bijkomstigheid: je hebt dus ook gratis toegang tot het evenement.

Ervaring
Heb je geen ervaring? Natuurlijk helpen we je hierbij om dit mooie werk goed uit te kunnen voeren.

 

Zou je wel willen helpen, maar staat jouw job er niet bij?  Stuur gerust een open sollicitatie naar info@radioisrael.nl

Heb je zelf een idee voor een programma dat aansluit bij onze doelstellingen? Vertel het ons; wij luisteren graag naar je!

Werkplek
Je werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd.

– – – – –
Wat bieden wij?
Het betreft in alle gevallen vrijwilligerswerk dat veelal vanuit huis kan worden gedaan. We komen graag met zowel jongeren als ouderen in contact!

Reageren
Denk je dat dit je iets lijkt? Of ben je op zich wel enthousiast, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan eens contact op met Cees van der Vlist. Hij is bereikbaar via e-mail: cees@radioisrael.nl of bel 06-53106626.