Zo luister je

Bij Radio Israel hoor je dagelijks de beste joods-messiaanse muziek en goede gesprekken, bijbelstudies, en nog veel meer. Luister Radio Israel via de onderstaande mogelijkheden.

Download onze gratis app door te klikken op onderstaande button voor uw mobiel.

Luister naar onze programma’s als podcast via de website of te vinden in onze gratis app.

Heeft u niet de beschikking over een mobiel dan kun u via internet een audio-stream downloaden (zie hieronder) en op deze manier luisteren.
U kunt ook op de oranje button ‘Nu luisteren’ klikken, te vinden bovenaan iedere pagina van de website; klik de ‘play’-knop aan in het pop-up schermpje.
Lukt het u niet om Radio Israël te ontvangen neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Luisteren via online audiostream:

Mobiele telefoon of tablet

Download onze gratis app voor Android of iPhone en iPad via de buttons bovenaan deze pagina. Wilt u geen apps downloaden maar wel via uw mobiel luisteren?
Klik hier voor de installatie van de live-stream of voer handmatig het volgende adres in uw browser http://media01.streampartner.nl:8000/stream.

Windows Media Player (PC)

Klik hier voor de installatie van de Windows Media Player of voer handmatig het adres http://media01.streampartner.nl/tunein.php/radioisrael/playlist.asx
in je browser. Windows Media Player is vaak standaard geïnstalleerd.
Heb je geen Windows Media Player dan kan je deze hier downloaden: Voor PC of Mac.

iTunes (Apple)

Klik hier voor de installatie van iTunes of voer handmatig het adres http://media01.streampartner.nl:8000/stream.m3u in je browser.
Installatie en gebruik van iTunes is gratis. Heb je nog geen iTunes? Klik dan hier. Volg de instructies op het scherm  – je krijgt de juiste versie aangeboden, afhankelijk van je type besturingssyteem (Mac -of Windows).
Het opgezochte “Radio Israel” vindt u bij de volgende keer dat u iTunes opstart, onder Tabblad “Afspeellijsten”, en dan in de linkerkolom in “internetnummers”. Klik daarop, en rechts ziet u (o.a.) Radio Israël.

Quicktime (PC)

Klik hier voor de installatie van Quicktime of voer handmatig het volgende adres in uw browser http://media01.streampartner.nl/tunein.php/radioisrael/playlist.qtl

Realplayer (PC)

Klik hier voor de installatie van Realplayer of voer handmatig het volgende adres in uw browser http://media01.streampartner.nl/tunein.php/radioisrael/playlist.ram

EN / NL/ עב