Waarom Radio Israel

Shalom!

Israël is meer dan ooit in het nieuws. Oorlogsdreiging, de roep om een Palestijnse Staat, de strijd om het hartland van Israël (Judea en Samaria), het sterk opkomend antisemitisme wereldwijd; allemaal onderwerpen die doorlopend negatief in het nieuws zijn. Te weinig horen we de waarheid, ook in ons land en in de kerk is er weinig aandacht voor Israël.

Radio Israel.nl is het enige radiostation in Nederland dat zich ten doel stelt gebalanceerd nieuws over Israël te brengen in Nederland, België en verder weg. Dit willen we bereiken door programma’s te maken over de actualiteiten m.b.t. het nieuws rondom Israël. Tevens zenden wij Bijbelstudies uit vanuit de Joodse achtergrond en tradities, waaronder de Bijbelse Feesten en boeiende achtergrondstudies, afgewisseld met Israëlische (getinte) muziek. Radio Israel.nl is 24/7 te beluisteren via onze website en onze gratis app. Luisteren kan dus waar en wanneer je wil!

Radio Israel.nl is een non-profit mediabedrijf dat geheel afhankelijk is van giften, donaties en legaten. Wil je ons ook steunen? Klik dan hier voor verdere informatie. Alvast hartelijk dank en Gods zegen!

EN / NL/ עב