Vriend worden

Steun Radio Israel.NL

Word een jaar lang vriend van Radio Israel voor tenminste € 7,50 per maand en ontvang gratis een boek naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende boeken:

– Genezende genade door David Seamands
– Twaalf joden vinden de Messias door Ben Hoekendijk
– Laat je niet ontmoedigen door David Wilkerson
– Familie van Abraham door Victor Schatter
– God, Israel en de Kerk door Joseph Shulam
– Verborgen schatten door Joseph Shulam
– Joodse wortels door Mischele Guinnes
– Ik zal opstaan door Hessel Bakker
– A Nail in the Bridge
door Kees Sybrandi (Engelstalig)

Waarom geven aan Radio Israel.nl?
Israël is meer dan ooit in het nieuws. Oorlogsdreiging, de roep om een Palestijnse Staat, de strijd om het hartland van Israël (Judea en Samaria), het sterk opkomend antisemitisme wereldwijd; allemaal onderwerpen die doorlopend negatief in het nieuws zijn. Te weinig horen we de waarheid, ook in ons land en in de kerk is er weinig aandacht voor Israël.

Radio Israel.nl is het enige radiostation in Nederland dat zich ten doel stelt gebalanceerd nieuws over Israël te brengen in Nederland, België en verder weg. Dit willen we bereiken door programma’s te maken over de actualiteiten m.b.t. het nieuws rondom Israël. Tevens zenden wij Bijbelstudies uit vanuit de Joodse achtergrond en tradities, waaronder de Bijbelse Feesten en boeiende achtergrondstudies, afgewisseld met Israëlische (getinte) muziek. Radio Israel.nl is 24/7 te beluisteren via onze website en onze gratis app. Luisteren kan dus waar en wanneer je wil!

Radio Israel.nl is geheel afhankelijk is van giften en donaties. We stellen het bijzonder op prijs wanneer je ons werk zou steunen. Radio Israel is ANBI-geregistreerd waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.


Periodiek schenken

Naast het geven van een eenmalige gift is het ook mogelijk om periodiek een gift over te maken naar Radio Israel. Klik hier om je aan te melden en ge donatie over te maken. Wij nemen direct na ontvangst via je email contact met je op voor je boek naar keuze.

 

 

EN / NL/ עב