Hoofdingredienten
- 1 en 1/2 dozen pasta (normaal, 3 minuten, bruine rijst, etc.), gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking
Bechamelsaus
- 3 eetlepels olie
- 3 volle eetlepels bloem
- 2 en 1/2 kopjes melk
Cheesy Spinazie Pasta
- 1 en 1/2 kopjes bechamelsaus
- geraspte kaas
- 110-170 gram bevroren gehakte spinazie, ontdooid en uitgelekt
- 1 kubus Gefen Frozen Knoflook
- 1 kop Tuscanini Marinara-saus, verdeeld
- zout, naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230 ° C.
Verhit de bechamelsaus met geraspte kaas, spinazie, knoflook en zout tot kaas is gesmolten. Voeg pasta toe en roer tot de saus gelijkmatig is verdeeld.
Verspreid 1/2 kopje marinarasaus op de bodem van een vierkante pan van 20 cm. Voeg pasta toe en bedek vervolgens met de resterende 1/2 kop marinarasaus en meer geraspte kaas.
Bak 20 minuten, onbedekt, tot de kaas bruin is en borrelt.
Bron: www.kosher.com