Fijn en dankbaar zijn we dat we weer Hebreeuwse cursussen kunnen geven dit najaar via internet. We zullen het voorlopig nog moeten doen met webinars en cursussen via het ‘world wide web.’ We danken velen van u en bovenal onze God en Bevrijder Jehoshua dat we niet te kort zijn gekomen de afgelopen maanden waarin alle studie-ontdekkingsreizen werden geannuleerd. We konden de vaste lasten blijven betalen maar ik vrees wel dat we iets dikker zijn geworden door minder er op uit te gaan met groepen e.d.☹.

We willen u uitdagen en aanmoedigen om opnieuw of voor het eerst kennis te maken met de wonderlijke diepzinnige en verhelderende taal van de Bijbel.  De Alephcursus die mijn vader eind jaren ’90  samen met mij mocht samenstellen is door hem als theoloog ook goed Bijbels onderbouwd, laagdrempelig, verrassend speels en geschikt voor jong er ouder. De opzet is uniek en bedoeld om de rijkdom van de BronTaal van de Bijbel voor ieder toegankelijk te maken.

U kunt zich inschrijven voor de cursus Bijbels denken vanuit de Hebreeuwse Taal/de Alephcursus die live vanuit Israel in Surhuisterveen wordt gegeven maar ook voor anders elders via Zoom te volgen is. Data: 28 sept; 12 en 26 okt; 9 en 23 nov. en les 6 op 7 dec.

Of via internet de cursusavonden 15 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november van 19.30 tot 21.30 Nederlandse tijd.

Beruchiem ha’baiem
Welkom!

EN / NL/ עב