Op 19 februari zal Yonatan Razel een concert geven bij Pillar of Fire.Yonatan is een zeer bekende musicus uit Israël die wereldwijd actief is. Een bekend lied van hem is ‘Vehi Sheamda I’:

Om deze unieke avond mee te kunnen beleven kunt u kaarten á € 25,00 kopen door hier te klikken.
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Op = Op

Het concert begint om 20.00u.
Vanaf 19.30u bent u van harte welkom en staat de koffie en thee klaar.

Adres:
Kerketuinenweg 10c
2544 CW Den Haag

Over Yonatan uit zijn biografie:
Yonatan Razel werd geboren in New York en verhuisde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Israël. Synagogenmuziek, samen met de Beatles-liedjes (uit de platen van zijn moeder) en de vroege klassieke muziekopleiding (van zijn vader en grootvader) vormden de muzikale basis van Yonatan. Hij begon zijn muzikale studies op jonge leeftijd (samen met zijn broers en zus). Lessen, voornamelijk gegeven door zijn vader, waren luisteren, horen en schrijven van muziek.

Yonatan begon te studeren aan de middelbare school bij de muziekacademie. Hij won prijzen voor componeren en begon dirigeren te studeren bij Mendi Rodan aan de muziekacademie. Na de middelbare school meldde hij zich aan bij het Israëlische leger als onderdeel van het “Outstanding Musician” -programma en begon te spelen als toetsenist en muzikaal arrangeur voor de militaire band IDF. Na het leger studeerde hij dirigeren en was hij dirigent van het Israel Chamber Orchestra en de Ra’anana Symphonette.

Razel stopte een aantal jaren met zijn muziek, verhuisde naar Susya, waar hij werkte als herder en psychologie studeerde. Een aanbod om muziek te arrangeren kwam van Yoni Rechter en trok hem terug in de muzikale wereld. Deze voorstelling kreeg warme reacties en werd later opgenomen in een “Best of..” collectie van Yoni Rechter.

Razel is erg druk bezig met het uitvoeren van solo- en banduitvoeringen over de hele wereld en blijft zich wijden aan muzikale arrangementen en dirigeren.
Yonatan is getrouwd en heeft vijf kinderen en verdeelt zijn dag tussen het leren van de Thora en het schrijven en creëren van muziek.

 

EN / NL/ עב