The Chronological Gospels Bible door M. Rood
18/10/2020

The Chronological Gospels Bible door M. Rood

The Chronological Gospels Bible herordent Mattheus, Markus, Lukas, Johannes, Handelingen en Openbaring in chronologische volgorde. U kunt elke dag van Zijn bediening zien wat de Messias deed. Je kunt de tijdlijn volgen van zijn preken, zijn wonderen en de laatste dagen, uren en momenten vóór zijn kruisiging. De chronologische evangeliën verklaren ook de religieuze debatten en kwesties die op de voorgrond stonden tijdens de bediening van de Messias en onthullen echt waarom hij zo gehaat werd door degenen die hem wilden vermoorden.

Als ze op deze manier worden gereconstrueerd, worden de evangelieverslagen prachtig gesynchroniseerd. Alle schijnbare tegenstrijdigheden die u hebben dwarsgezeten, worden opgelost en de boodschap van de Messias aan zijn discipelen - en wat we er nu van kunnen afnemen - wordt duidelijk en zo veel krachtiger.
U hoeft niet langer te proberen het leven van de Messias samen te stellen uit vier afzonderlijke verslagen van verschillende auteurs met verschillende perspectieven. Het is voor u gedaan! Nu worden alle kanten van het verhaal gecombineerd en georganiseerd, zodat je de film van de bediening van de Messias voor je ogen kunt zien ontvouwen zoals je nog nooit eerder hebt kunnen ervaren. Als je er ooit naar verlangd hebt je Messias echt te kennen, dan is dit waar je op hebt gewacht.

Speciaal voor de luisteraar en lezer, is een pdf bestand bijgevoegd met een nederlandse vertaling van dit werk!

Klik hier om naar de uitzending te luisteren:


Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EN / NL/ עב