Rabbi Yehudah Glick, een voormalig lid van de Knesset en oprichter van de Shalom Jerusalem Foundation, ging in op de afschuwelijke slachting onder Joden op de heilige dag Simchat Torah. Terwijl hij verklaarde dat er geen vrede mogelijk is met het leiderschap in Gaza, bood hij één oplossing: Een Huis van Gebed voor alle Volkeren.

“We zijn gedwongen om een zeer bittere oorlog te voeren die we al tientallen jaren proberen te vermijden, zei Rabbi Glick. “Het heeft even geduurd, maar nu begrijpen we duidelijk – we vechten tegen duivels, wrede dieren, niet tegen mensen. Geen enkel excuus van bezetting of mensenrechten staat achter hen.”

“De Gazastrook werd geëvacueerd tot de laatste soldaat en burger, en de naties van de wereld stonden in de rij om financiële steun te geven aan de Palestijnen om het te veranderen in een bloeiende tuin een Singapore van het Midden-Oosten.”

“Maar hun leiderschap koos voor terrorisme, en zoals vanaf het allereerste begin van het zionisme, gaven ze er de voorkeur aan om tegen ons te vechten en ons de schuld te geven in plaats van een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen.”

“Er is geen vrede en geen compromis met de monsters die over de Gazastrook heersen. Ze worden veroordeeld volgens de wet, net als Hitler, omdat hun acties bewijzen dat als ze konden, ze ook gaskamers voor ons allemaal zouden bouwen.”

“We zijn vastbesloten om een oorlog te leiden, zonder genade, totdat de wreedheid van Hamas is verslagen.”

“We zullen onze missie voor deze wereld vervullen om een licht voor de naties te worden, totdat we Zion veranderen in Huis van Gebed voor alle Volkeren en de banier van Hashem in de wereld hijsen.”

________________________________________________________

Bronvermelding:

Datum:
11-10–2023

Auteur:
Rabbi Yehuda Glick

Beeld:
Israel 365 news

Website:
www.israel365news.com

EN / NL/ עב