In de zomer van 2018 mochten we het boek “Vier je mee? uitbrengen. Dat boek gaat over de Bijbelse najaarsfeesten. We zijn heel erg dankbaar dat we nu ook een boek hebben dat u kunt gebruiken bij de Bijbelse voorjaarsfeesten, zoals Pesach, de Week van Ongezuurde Broden en het Wekenfeest. Feesten die u misschien nog niet kent.

De bundel begint bij de sabbat, hier beleeft Omri zijn avonturen. Maar ook Gerson, Rivkah en vele anderen beleven avonturen tijdens de feesten. Hierdoor krijgt u een beeld van wat het feest inhoudt. Natuurlijk is daarmee niet alles gezegd, maar het kan u op weg helpen om meer inzicht in de betekenis van deze mooie feesten te krijgen.

De stijl en opmaak is precies als bij het eerste boek, zodat het duidelijk is dat deze twee boeken bij elkaar horen. Deze nieuwe uitgave heeft kleurplaten die u eruit kunt scheuren en kopiëren, zodat de kinderen er lang plezier aan kunnen beleven.

Ferdina, Tabita en Janine hebben ook dit keer prachtige verhalen geschreven. De verhalen zijn wederom verbonden met feiten vanuit Gods Woord. En wat is een boek over feesten voor volwassenen en kinderen zonder illustraties? We zijn Debora daarom ook heel dankbaar. Zij heeft prachtige illustraties gemaakt. We hopen en bidden dat deze verhalen weer eraan mogen bijdragen dat de kinderen en u de Bijbelse Feesten beter gaan begrijpen.

Ben je geinteresseerd of wil je dit boekje kopen voor slechts € 9,95, klik dan hier.

EN / NL/ עב