Joffie Toffie is het leukste kinderprogramma van Radio Israel! Het wordt gepresenteerd door Myrjam de Jonge-Tan. Zij neemt daarin kinderen van de basisschool-leeftijd mee in Bijbelse en Hebreeuwse grondslag van het Christelijke geloof en legt daarbij lastige onderwerpen op een toegankelijke manier uit.

Naast (Bijbel)verhalen gebruikt zij voorbeelden uit haar eigen praktijk met vier thuiswonende, opgroeiende kinderen. Ze gaat geen onderwerp uit de weg en maakt ruimte voor inbreng van de luisteraars.  Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan contact op met Myrjam via mailto:JoffieToffie@radioisrael.nl !

Presentatie    
Myrjam is getrouwd en moeder van vier kinderen. In de jaren negentig heeft Myrjam Orthopedagogiek in Leiden gestudeerd. In 2014 heeft ze haar fulltime baan bij een groot bedrijf opgegeven om zich te richten op haar gezin, handwerken, een kleine onderneming en veel bijbelstudie. Daarbij is ze ook aan de slag gegaan met de Hebreeuwse wortels.
Recent heeft ze op haar hart gekregen om wat ze geleerd heeft door te geven aan jonge generaties. Daarbij vind ze het een uitdaging om ingewikkelde dingen eenvoudig en begrijpelijk uit te leggen.
In het Radio programma JoffieToffie van RadioIsrael geeft ze invulling aan deze passie.

Uitzending
Iedere woensdag om 17:00 uur.

Herhalingen
Op vrijdag, zaterdag en zondag om 17:00 uur.

 


 

EN / NL/ עב