Dit recept is makkelijk te bereiden, je bent er zo mee klaar en heerlijk om van te smikkelen, je eet nog net niet je vingers er bij op.

Ingrediënten
4 kippenpoten zonder been, in kleine stukjes gesneden
1/2 kopje bloem
3/4 kopje sojamelk
1 à 2 eetlepels citroensap

Voor de pittige ananassaus
1/4 kopje honing
1/4 kopje bruine suiker
1/2 kopje zoete chilisaus
3 blokjes (bevroren) knoflook
1 blokje (bevroren) gember
3 eetlepels azijn
1/2 theelepel geroosterde sesamolie
1 kopje (bevroren) ananasstukjes

Bereidingswijze
Doop de stukjes kip in bloem en dan het sojamelkmengsel en dan opnieuw bloem.
Frituur het tot de buitenkant goudbruin is en de binnenkant gaar.

Meng alle sausingrediënten tot alles goed gemengd is en giet over de gebakken kip nuggets. Bak 45 minuten afgedekt op 150* Celsius.

Serveer met rijst, patat of gebakken aardappeltjes.

EN / NL/ עב