Van 25 t/m 27 oktober is in het centrum Vierhouterbosch wederom het Israëlweekend. Deze staat onder leiding van Cees en Corina van der Horst, zij zijn namens Christenen voor Israël het gastenechtpaar. In dit weekend zullen we met elkaar gaan kijken hoe Jezus zich verhoudt tot Israël en hun feesten.
Gun uzelf een opbouwend weekend op de mooie Veluwe, geniet van de gastvrijheid van het hotel ’t Vierhouterbos en leer van het Bijbelse onderwijs. Het zal u goed doen!

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag bent u om 15.30 uur welkom en om 17.45 uur Sabbatsdiner.

Zaterdag spreekt Jos van Westing tweemaal, hij is verbonden aan Christenen voor Israël-Internationaal. Zijn onderwerp is dan: De vele aspecten van Jezus / Jeshua en het Volk Israël.
Zaterdagavond spreekt Mevr. Renée Sanders en toont haar film : “Van onmacht naar Kracht”. Het verhaal van haar opa en van de “Joodse Raad Enschede”, een bijzonder stukje geschiedenis.

Zondag wordt de eredienst geleid door Cees van der Horst. Jacob Keegstra, die o.a. verbonden is aan de Christelijke Ambassade te Jeruzalem, zal de prediking doen. Zijn onderwerp zal zijn: Loofhuttenfeest, een instelling van God.
‘s Middags sluit hij af met het onderwerp: Loofhuttenfeest: een profetisch feest.

We hebben voor u een mooi en afwisselend programma mogen samenstellen en we kunnen in onze gebeden dankzeggen dat Hij, de Aanwezige, in ons midden zal zijn.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Cees van der Horst, tel. 06-39000604.

 

 

EN / NL/ עב