Zoals we eerder hebben aangekondigd is binnen ons presentatieteam in de afgelopen periode afscheid genomen van Kees Duijzer die meer dan vijf jaar trouw binnen het roulatieschema van presentatoren het Leerhuis heeft verzorgd.

Met veel plezier en met veel zegen, zoals hij zelf aangaf. Gezien de privé-omstandigheden heeft hij samen met zijn vrouw besloten om het vooralsnog wat rustiger aan te doen en te zien wat de Here G’d verder op hun weg zal brengen.

We wensen hem en zijn vrouw G’ds zegen toe!

We prijzen ons gelukkig dat we Karen Strijker, voor velen onder ons geen onbekende, bereid hebben gevonden het stokje over te nemen. Voor degenen die haar nog niet kennen stelt zij zich hieronder even voor.

“Shalom, ik ben Karen Strijker, getrouwd met Yaïr en moeder van Ruth (17) en Shmuel (16). Sinds november 2013 wonen we in Israël, hebben aliyah gemaakt en ons studiehuis verplaatst van Nederland naar Na’ale in de ‘betwiste gebieden.’

Daar geven wij diverse cursussen en webinars vanuit de Hebreeuwse grondtekst van de Bijbel, onder meer de Alef-cursus Hebreeuws in Zes Dagen die geschreven is door mijn schoonvader, dominee Strijker.

Verder hebben wij een gastenhuis en leiden we mensen rond in het Heilige Land.”

Welkom, Karen!

EN / NL/ עב