Er zijn nog slechts 200 plaatsen in Drachten en 100 in Amersfoort voor de tour Return to Hope – Op 18, 19, 20 en 21 mei 2022 komt de bekende Israëlische worshipleader en songwriter Joshua Aaron met zijn band naar Nederland. Joshua Aaron is een bekroonde Amerikaans-Israëlische artiest en songwriter die onlangs werd vermeld als een van de ‘Jewish Global 100’-influencers.

Een unieke tour vanwege de thema’s en omdat de toegang vrij is. We hebben ongeveer 3500 tickets, dus wees er snel bij om een ticket te reserveren voor jou, je familie, vrienden, kring of groep.

Wij geven jou als christen een hoopvolle en enerverende avond cadeau! Maar neem gerust je familie of vrienden mee. Deze avonden zijn een opsteker in een onzekere en verwarrende tijd! Deze tour is wat ons betreft echt een Event for Christ!

De titel ‘The Return of Hope’, zegt het al: We getuigen van de Hoop die in ons is, Jezus Christus en we zingen ons verlangen uit naar Zijn terugkeer. O.l.v. singer-songwriter Joshua Aaron & band krijg je bijzondere en geladen worship, in een Engelstalige en Hebreeuwse mix. Het wordt een feest!

Wie organiseert het?
De organisatie is in handen van Hans Maat, Albert Jan Schol & John Grandia. The return of Hope is een initiatief van Hans Maat, in het dagelijks leven directeur van het Evangelisch Werkverband én onder meer oprichter en schrijver van de band Sela en voorzitter van de stichting Plant Hope Israël. Daarnaast is Albert Jan Schol betrokken, eindredacteur van o.a. ‘Nederland Zingt’ van de EO. De organisatie is in handen van John Grandia en zijn bedrijf John Grandia – Projects & Events.

Woensdag 18 mei 2022 – 19.30 uur – Amersfoort
Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

Donderdag 19 mei 2022 – 19.30 uur – Amersfoort
Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

Vrijdag 20 mei 2022 – 19.30 uur – Oud Beijerland
EGHW ‘De Poort’, Polderlaan 1, 3261 ZA Oud Beijerland

Zaterdag 21 mei 2022 – 19.30 uur – Drachten
Bethel, vrije Baptistengemeente, De Bolder 75, 9206 AP Drachten

Luisteren en kijken? Kijk naar deze clip van ‘The blessing’

We vragen Hans waarom hij deze avonden belegt:
‘Het is een spannende tijd maar we moeten als christenen nu laten zien wat we waard zijn. God regeert en Jezus zal terugkeren. Zal Hij geloof vinden bij ons? Leven we hoopvol temidden van verwarring en onzekerheid? Daarnaast willen we christenen bemoedigen en aanvuren om Jezus of Jeshua te zoeken. In 2020 maakte ik kennis met Joshua Aaron en hun muziek en inspiratie en dat raakte mij vanwege de diepgang en de stijl..’

Zijn hoopvolle teksten en de mix van Westerse worship met Joodse elementen vond ik geweldig. Ik had sterk de indruk dat ik hen moest uitnodigen in Nederland en dat God dit zou zegenen. Het is voor mij heel natuurlijk om die inwendige stem te gehoorzamen en het werd duidelijk dat we, ook al is er een collecte, de kaartjes gratis moesten aanbieden en dat God verder zal voorzien.

Maar jou kennende wil je er meer mee zeggen?
Deze avonden thematiseren voor mij enkele belangrijke onderwerpen die ik in profetische zin belangrijk vind voor de kerk: Allereerst hebben wij geestelijke vernieuwing en opwekking nodig in onze kerken en in ons land. Tegelijkertijd ervaren wij dat Jezus komst dichterbij komt en dat het urgent is om het Evangelie te delen met onze naaste. Tenslotte wilde ik ook laten zien dat er geen geestelijk reveil is zonder de beloften van God aan Israël.

Bedenk: Als we Jezus zien, Jeshua, dan zien we een Joodse Messias. Geen Duitser of Braziliaan. De Bijbel is van ‘In den beginne’ tot ‘Maranatha’ door Joden geschreven. De kerk werd weliswaar met Pinksteren geboren, maar de 120 in de bovenzaal en de 3000 die tot geloof kwamen op de eerste Pinksterdag waren allen Joden.

Hans, is dit eenmalig of gaat er nog meer komen?
Na deze avonden starten we zeker met meer. Op Gods strategische agenda staat volgens mij evangelisatie en het maken van discipelen bovenaan. Het is mijn verlangen dat in ieder dorp en elke stad, in iedere streek en in heel het land mensen Jezus ontmoeten. Of anders gezegd: Hoe zou het zijn als iedere Nederlander in ieder geval de kans krijgt op een authentieke ontmoeting met Jezus Christus in de kracht van de Heilige Geest? Hoe kunnen wij elke Nederlander en elke Europees burger bereiken. Daarbij willen we christenen en leiders ondersteunen en trainen omdat we een grote oogst van mensen verwachten in de komende jaren.

Mijn droom is om vanuit een centrale vernieuwingsbeweging en netwerk een nieuwe generatie christenen en leiders te helpen en te bekrachtigen. Mensen die God heeft geroepen voor deze tijd van verandering en stress. Wij zoeken discipelen die discipelen maken. Gaandeweg ontstaat er een mooie plek waar jij heen kunt gaan voor onderwijs,ook t.a.v. de Bijbelprofetie en Israël, voor missie en (huis)kerkplanting, voor verdieping en voor de ervaring van God in lofprijzing, gebed, genezing en bevrijding, in profetische bemoediging en bekrachtiging door de Heilige Geest.

 

Datum: 7 mei 2022
Auteur: Events4Christ
Foto: Videostil – YouTube
Website: http://www.returnofhope.nl
EN / NL/ עב