Amir Tsarfati live vanuit Londen: “Kings Cross staat vlak achter me. Vandaag wil u een korte update geven over de golf van terreur die momenteel door Israël raast. En ik wil u graag de belangrijkste oorzaak hiervan uitleggen. Ik heb een officieel document gezien van de Israëlische regering en de Israëlische politie bevestigt dit.”

Er is een soort nieuwe leer die op dit moment circuleert in islamitische moskeeën in Israël. Dit komt van een geestelijke uit Iran. Deze bewering is gebaseerd op een berekening van deze islamitische geestelijke op basis van verzen in de Koran. Dit is zijn conclusie: Israël wordt op 8 juli van dit jaar weggevaagd.

Ramadan
Gedurende de maand april is het Ramadan. Moslims zijn ervan overtuigd dat dit de laatste Ramadan is voordat Israël van de kaart wordt geveegd. Ze denken dat dit de Ramadan is die het einde zal inluiden van Israël. Op de een of andere manier zijn ze ervan overtuigd dat op 8 juli de staat Israël zal ophouden te bestaan. De Arabieren zullen volgens hen op die dag de overwinning vieren.

Drie grote terreuraanslagen
Eerst dacht ik: Hmm, ik denk niet dat iemand in Israël dit serieus neemt. Maar we zijn deze week geconfronteerd met drie grote terreuraanslagen waarbij elf Israëli’s omkwamen. Dit hebben we niet meer meegemaakt sinds het begin van de jaren 2000. We hebben veilige jaren gehad onder Netanyahu. De nieuwe regering is nu de Palestijnen aan het overleggen en de nieuwe Amerikaanse regering probeert dat ook te doen. En we zien hier de resultaten.

Een religieuze oorlog
Dit gaat verder dan politiek, dit wordt een religieuze oorlog. En zoals gezegd is het bedacht door een islamitische geestelijke uit Iran die een berekening maakte door een aantal data te combineren die hij in de Koran had gelezen. Het einde van Israël is volgens hem op 8 juli van dit jaar. En hierover prediken nu sommige geestelijken in moskeeën in Israël. Dat veroorzaakt opschudding bij vrome moslims die graag naar de hemel willen. Zij willen hieraan deelnemen om een einde te maken aan de Joodse staat.

Draag je wapen
We gaan nu een fase in van een soort existentiële oorlog. De Israëlische premier heeft zojuist het Israëlische publiek het volgende gevraagd: als u een vergunning heeft om wapens te dragen, draag ze dan alstublieft. Kun je je dit voorstellen? Stel je voor dat een Amerikaanse president tegen iedereen zegt die een wapenvergunning heeft: Draag je wapen alsjeblieft bij je? Welnu, dat is wat de Israëlische premier zojuist zei. Dat zegt de Israëlische overheid dus. Deze verzwakte en kwetsbare regering begrijpt dat we ons op dit moment in grote probleem bevinden.

Is er iets veel groters aanstaande?
Als je meent dat alles in 2022 gemakkelijker en beter zou zijn dan het jaren hiervoor, vergeet het dan maar. We gaan een nieuwe fase in. Misschien is dit het begin van iets veel groters waarover we in Gods Woord lezen, heftige gebeurtenissen in het Midden-Oosten.

Met vriendelijke dank aan het team van het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Amir Tsarfati, voor de vertaling van de gesproken tekst. Meer video’s: Nederlandstalige YouTube-kanaal

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in Israël en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in Israël geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel – een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over Israël vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

 

Datum: 31 maart 2022
Auteur: Amir Tsarfati – Behold Israel
Foto: Videostil – YouTube
Website: http://www.beholdisrael.org
EN / NL/ עב