–  Voorkeur:  Parve
– 
Moeilijkheidsgraad:  Gemakkelijk
– 
Gelegenheid:  sjabbat
–  Eetpatroon:  Vegetarisch , pescatarian , zoutloos
–  Bron:  De Heimishe-keuken (Nitra-kookboek)
–  Categorie:  Desserts Bakken

Kruimelmengsel
8 kopjes Mishpacha-meel
4 theelepels  Haddar Bakpoeder
3 kopjes suiker
4 eieren
2 kopjes olie

Vulling
4 pond bevroren aardbeien
4 pond  bevroren rabarber, ontdooid, geperst en gehakt and
4 eetlepels bruine suiker
3 kopjes suiker
4 eetlepels  Gefen Vanillesuiker
3/4 kop  Gefen-maïszetmeel


Bereid het kruimelmengsel

  1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet twee grote braadpannen in.

  2. Combineer alle ingrediënten voor het kruimelmengsel. Zet de helft opzij.

  3. Druk van het resterende mengsel de helft in de bodem van elke pan.


Bereid de vulling voor

  1. Combineer ingrediënten voor het vullen. Verdeel over kruimellagen.

  2. Bak gedurende 30 minuten. Haal uit de oven, verdeel de resterende kruimels over de vulling in beide pannen en zet dan nog 30 minuten terug in de oven.

  3. Koel en snijd in vierkanten.

Bron: Kosher.com
Fotografie en styling door Periphotography.com


 

EN / NL/ עב