Zoals bekend heeft de Engelse Labour lijsttrekker Jeremy Corbyn de Palestijnse terreurgroep Hamas zijn “vrienden” genoemd. Hamas, de terreurorganisatie dat in hun zwaar antisemitische Handvest heeft staan dat het islamitische plicht is om de Joden uit te roeien.

Dit zegt natuurlijk al genoeg over Jeremy Corbyn. Bovendien wemelt van de antisemitische incidenten bij hem en zijn aanhangers (zie video’s hieronder). Het officiële Engelse anti-racisme instituut stelt al een onderzoek in. Parlementsleden zijn daarom opgestapt en veel van de Hogerhuis-leden hebben in een verklaring hun woede over het woekerende antisemitisme in de eigen partij uitgesproken.

Twee weken geleden deed de Britse opperrabbijn Ephraim Mirvis daarom een ongekende stap. Hij sprak publiekelijk zijn constatering uit dat onder Corbyn “het gif van antisemitisme zich in de partij heeft genesteld”.
Uit een opiniepeiling bleek dan ook dat 39% van de Britse Joden “serieus overweegt te emigreren” als de antisemiet Corbyn premier zou worden.

Het wekt dus geen verbazing dat Hamas en pro-Hamas organisaties een online-campagne voeren om Jeremy Corbyn te helpen om de Engelse verkiezingen te winnen.

Een propaganda-onderdeel van Hamas zet massaal trollen in om Joodse campagnevoerders aan te vallen die antisemitisme bestrijden.
Daarvoor zijn vele nieuwe accounts gecreëerd op sociale media. Die ondersteunen Corbyn online, helpen pro-Corbyn-trends te creëren en stemmen op hem in online peilingen.

Zo wordt de Facebook-pagina “We Support Jeremy Corbyn”, een van de grootste en meest invloedrijke Corbyn-ondersteuningsgroepen met wereldwijd met ongeveer 72.000 leden, beheerd vanuit de Gazastrook.
Gedurende ruim twee jaar werd de pagina beheerd door Walid Abu Rouk, een inwoner van Khan Yunis in de Gazastrook. Dit nadat leden van de Labourpartij hem in juni 2017 als paginabeheerder hadden toegevoegd en hem ‘onze man in Gaza’ verklaarden.

Of neem het account KhamakarPress, met een Nederlands tintje. Ze hebben een website met een link om lid te worden van een WhatsApp-groep. Wanneer je lid wordt van de WhatsApp-groep, worden andere leden in de groep zichtbaar. Verschillende hebben de land- en regiocode 972 59 – inclusief de groepsbeheerder. 972 is Israël. 059 is de code die expliciet is gereserveerd voor Jawwal, een Palestijns mobiel netwerk.

De beheerder van de groep is Wafa Aludaini, een propagandist uit Gaza. De Facebookpagina van Aludaini is verbonden met honderden belangrijke anti-Israëlische activisten in Europa en de VS.

Het Europese hoofdkantoor van de website lijkt in Nederland te zijn en is daar gelinkt aan een islamitische organisatie. De Nederlandse islamitische website verdedigde zelfs een salafistische school die gesloten was vanwege links naar terrorisme. De KhamakarPress Facebook-pagina wordt beheerd door Henny A.J. Kreeft.

Hij is een Nederlandse bekeerling tot de islam en heeft antisemitische artikelen geschreven over het ‘Joodse rijk.’ Hij richtte in 2007 een politieke ‘moslimpartij’, de Nederlandse Moslim Partij, maar die ging reeds op 24 juni 2012 ter ziele.

Als je Khamakar Press volgt, besef je al snel dat ze verband houden met massale anti-Israël-initiatieven. Neem de website ‘Palestine Ambassador‘. Het is een website die is opgezet om anti-Israëlische activisten op te leiden. Een andere connectie is de Facebook-groep van 16 oktober – een anti-Israël propaganda-groep. Allemaal gerund door degenen die Khamakar Press runnen.

Er kan niets in Gaza gebeuren zonder de steun van Hamas. Het blijkt dus nogmaals dat de antisemitische terreurorganisatie Hamas en Jeremy Corbyn inderdaad dikke maatjes zijn.

Het aloude spreekwoord blijkt weer te kloppen: “Vertel mij wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent.”

– – – – –

Bronvermelding
Datum:   10-12-2019
Beeld:    Screensho Youtube
Website: https://likoed.nl/

– – – – –

EN / NL/ עב