Vanaf vrijdagmiddag, vlak voor Rosh Hashana,  gaat heel Israel opnieuw in lockdown.

Rosh Hashana is volgens de overlevering onder andere ook de geboorte van de wereld en dus van de mens. Gelukkig gaat het internet niet ‘op slot’ en  organiseren  we op zondagavond van 19.30 tot 20.30 ( NL tijd) het PowerPoint webinar over de ’tussenliggende dagen’ van Rosh Hashana tot en met Grote Verzoendag. Het webinar is gratis en toegankelijk voor iedereen. Een bijzondere periode om over te leren en misschien mee te beleven met het volk Israel, met name in deze periode waarin Israëliërs min of meer afgesloten zijn van de buitenwereld.

De tijd waarin we nu leven is mogelijk ook bedoeld om gezamenlijk als gelovigen in De God van Israël, als Joden en Christenen, gelovigen in de Joodse Messias Jehoshua/Jezus, ons te verootmoedigen: als volk als familie als gezin en individueel. Hem collectief te vragen ons genadig te zijn en ons te vergeven.

Misschien heeft u zich al opgegeven maar dan is dit berichtje misschien geschikt om door te geven? U krijgt vooraf een link toegestuurd  die U alleen hoeft aan te klikken om het webinar automatisch te volgen. Na afloop sturen we een PowerPoint samenvatting van het webinar.

Opgeven kan via info@studiehuisreshiet.nl

Dan sturen wij u tijdig de link. Hoe dan ook. Alle zegen en shalom van Karen en Yair Strijker uit Israël.

En….voor wie (weer) iets heel moois wil…. morgenavond  15 sept. van 19.30 tot 21.30 ( NL tijd) is er een vrijblijvende eerste les Bijbels denken vanuit de Hebreeuwse Taal. Een vervolgcursus is er vanaf november.

Interesse? Mail: info@studiehuisreshiet.nl

EN / NL/ עב