Twee opvangplaatsen in Beer Sheva waar mannen en vrouwen die voorheen op straat leefden in de verschillende plaatsen in Israel, waaronder vrouwen die mishandeld werden, ontvingen deze maand een verrassende zegen.

Israel Relief Aid was in de afgelopen periode in staat door de ontvangen giften deze mensen op het juiste moment te zegenen in wat zij nodig hadden.

Een van de grootste kostenposten van de opvangplaatsen is eigenlijk voedsel. Het is buitengewoon lastig om elke dag drie verantwoorde maaltijden te verzorgen.

De opvanginstanties kopen de ingrediënten voor de maaltijden in en zorgen voor een voedzame en verantwoorde maaltijden voor deze groep dak- en thuislozen. Veel van deze mensen hebben naast behoefte aan een voedzame maaltijd veelal ook behoefte aan medische zorg en psychische ondersteuning.

Israel Relief Aid was in de afgelopen maand door de ontvangen giften in staat deze mensen te voorzien van verantwoorde maaltijden.

Wat is het heerlijk om deze arme en hongerige mensen in Israel te zegenen. Wie Israel zegent zal gezegend worden.

Heel hartelijk dank voor uw ondersteuning!

Heeft u het op uw hat om deze mensen in nood in Israel ook te steunen, dan kunt u uw gift over maken door hier te klikken en vul bij ‘project’ Israel Relief Aid in.

 

EN / NL/ עב