Terwijl de Hoogtijdagen en Soekot naderen, hebben veel te veel Holocaust-overlevenden en immigranten in Israël geen voedsel en andere benodigdheden, laat staan om de vakantie te vieren met een warme maaltijd. Dat is waarom Israel Relief Aid wil helpen voor deze feestdagen.

Israel Relief Aid wil deze nieuwe Israëli’s en Holocaust-overlevenden juist in deze dagen helpen. Dit is echter eenvoudigweg niet mogelijk zijn zonder de hulp van trouwe vrienden van Israel.

U kunt deze mensen die alleen zijn en / of honger hebben vandaag helpen.in deze belangrijke behoefte aan zorg voor Israël tijdens de Hoge Feestdagen. Uw bijdrage is even belangrijk als wanneer u hier in Israël zou zijn!

In de afgelopen periode hebben wij een extreem genereus liefdesoffer voor Israël ontvangen van twee van onze donoren. Ze hebben voor een bedrag van  $ 25.000 toegezegd in de vorm van een bijpassende fondsenuitdaging om het nieuwe jaar te beginnen!

Voor elke $ 1 die tot 20 oktober (de laatste dag van Soekot) doneert, krijgt Israël $ 2!

Uw gift stelt Israel Relief Aid in staat om Israëli’s in nood voor de feestdagen te helpen. Helpt u alstublieft mee? U kunt uw gift overmaken op rekening van Stichting Pillar of Fire onder vermelding van ‘Gift Israel Relief Aid’, door hier te klikken. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Toda raba (heel erg bedankt)!

 

 

EN / NL/ עב