Nu de grenzen van Israël weer zijn geopend voor toeristen is er door het ministerie van Toerisme een speciale website gelanceerd waar u alle informatie kunt vinden die nodig is om een fijne vakantie in Israël te hebben.

De Engelstalige website is verdeeld in drie secties met als doel de navigatie eenvoudig te maken en gemakkelijke toegang tot alle relevante informatie te bieden.

Het eerste gedeelte is getiteld “Uw reis plannen”, en toont informatie over de actuele definitie van het ministerie van Volksgezondheid van gevaccineerd en hersteld van COVID-19, samen met een lijst van goedgekeurde Coronavirus-vaccins en vereiste documenten om het land binnen te komen.

Het tweede gedeelte “Tijdens uw verblijf”, toont de locaties van COVID-19-testcentra in heel Israël en wat toeristen moeten doen als ze zich moeten laten testen tijdens een bezoek aan Israël.

Het derde gedeelte “Voordat u ons verlaat”, bevat informatie over het testen op het coronavirus en documentatie die nodig is om aan boord te gaan van een retourvlucht naar het land van herkomst via Ben-Gurion Airport.

Hoewel de website op dit moment alleen in het Engels is, wordt er door het ministerie van Toerisme aan gewerkt om de site binnenkort ook in andere talen beschikbaar te maken.

U kunt de website bezoeken door op deze link te klikken:


Bronvermelding:
Datum:        10-01-2022
Auteur:        Joop Soesan
Beeld:          Screenshot website
Website:      israelnieuws.nl


 

EN / NL/ עב