Seminar De verborgen Messias op 23 oktober en 6 november: inschrijving sluit 16 oktober

U heeft nog slechts 2 weken om u aan te melden! We beseffen dat het ook voor u financieel een spannende tijd kan zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat deze seminar juist daarom een hele goede investering is voor de aankomende periode. Daarom zijn de kosten erg laag gehouden. Dat is mede mogelijk dankzij de gulle sponsoring van Pillar of Fire door de ruimte belangeloos ter beschikking te stellen. Klik hier om u direct aan te melden.

Tijden voor beide dagen

19:00 – 20:15 uur halve seminar-deelnemers (alleen studiedeel)
19:00 – 21:30 uur hele seminar-deelnemers (studie en toepassing)

Ter bemoediging
Mattheüs 6:31-34
31.Wees daarom niet bezorgd en zeg niet: Wat zullen wij eten? of: Wat zullen wij drinken? of: Waarmee zullen wij ons kleden? 32. Want al deze dingen zoeken de heidenen. Uw hemelse Vader weet immers dat u al deze dingen nodig hebt. 33. Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden. 34. Wees dan niet bezorgd over de dag van morgen, want de dag van morgen zal voor zichzelf zorgen; elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad.

Is Den Haag te ver weg? Op 19 november ook in Harderwijk!

Dezelfde seminar staat ook in Harderwijk gepland op 19 november van 10:00 – 16:00 uur. U kunt zich nog inschrijven; er is plek voor slechts 40 personen, dus vol = vol. Aanmelden kan tot 12 november. Zie poster voor de details. Wilt u zich direct aanmelden, klik dan hier !

Over de seminar

 

EN / NL/ עב