Op reis door het Beloofde Land. Een land waar de HEERE, uw God, voor zorgt: voortdurend rusten de ogen van de HEERE, uw God, daarop, van begin van het jaar tot het einde van het jaar [Deut. 11:12].

Wat is dit voor land? Hoe kom ik daar? Welke praktische zaken moet ik regelen om op reis te gaan? Welke plaatsen moet ik echt bezoeken? Kan ik ook thuis meer over dat land leren? En bovenal… Wie is die God die voor dat land zorgt? Waar merk ik dat aan? Wat betekent dat voor mij?

Deze reisgids biedt je niet alleen praktische handvatten voor het reizen naar Israël, maar is tegelijkertijd ook een handboek dat je vanaf de bank in het Beloofde Land brengt en je onderdompelt in de tijd van Jezus. We leren an de rijkdom van het Jodendom en reizen in Jezus’ voetsporen van Galilea naar Judea. Een inspirerende ontdekkingsreis waarbij de Bijbel tot leven komt.

Interesse? Klik hier om naar de winkel te gaan.

EN / NL/ עב