Rabbijn Yitzhak Naki heeft een yeshiva, en stichting Noam Eliezer.

Stichting Noam Eliezer zet zich in voor de armste gezinnen in Jeruzalem, ze worden voorzien van kleding en voedselpakketten. Ook zorgen ze voor de kinderen op scholen dat ze een mooie schooltas krijgen. Nu helpen ze ook de geëvacueerde Israelis uit de kiboetzim in het zuiden van Israel die geen huis meer hebben, en de Israelis uit het noorden die ook geëvacueerd zijn.   Klik hier voor zijn website: www.noameliezer.com  De stichting is vernoemd naar zijn overleden zoon Noam.  

Yitzchak Naki zal spreken in een aantal kerken en twee messiaanse gemeenten. Hij zal vertellen over zijn voorouders, hoe ze aliyah maakten in 1948, zijn verhaal met zijn overleden zoon Noam en hoe hij toen voor het eerst in aanraking kwam met christenen die wat voor zijn zoon betekenden. 

Hij spreekt over de beloften uit de tenach voor Israel, waarom Israel een speciaal volk is, over de vele wonderen die zijn gebeurd op en na 7 oktober 2023 ( naast alle gruwelijkheden!!), en wat 7 oktober met het Israelische volk gedaan heeft. 

Rabbijn Yitzchak Naki wil bruggen bouwen tussen Israel en de gelovigen uit de volken. 

 

 

EN / NL/ עב