“We zijn net het Hebreeuwse jaar 5780 ingegaan en ik heb begrepen dat Rabbijn Kaduri, de voormalige leider van de Israëlische Sefardische gemeenschap, in de jaren tachtig voorspeld heeft dat net voor het begin van dit jaar, twee mannen, Benjamin genaamd, vorige maand, zonder succes zouden strijden om het premierschap. Zoals we allemaal zullen weten, is dat precies wat Benjamin Netanyahu en zijn rivaal Benny Gantz hebben gedaan.”

 

En dit was dezelfde rabbijn die naar verluidt een jaar na zijn overlijden in 2006 een briefje liet openen, dat de naam van de Joodse Messias onthulde. In gewoon Hebreeuws staat er: “ירים העם ויוכיח שדברו ותורתו עומדים” ‘Hij zal het volk ophalen en bevestigen dat Zijn Woord en Wet overeind staan,’ een verklaring die een acroniem voor Yehoshua (Jezus) zou bevatten.

Wat je daar ook over denkt, we zijn zeker getuige van enorm belangrijke gebeurtenissen die in de lijn liggen van de Schriftuurlijke tekenen van de naderende wederkomst van onze Heer, wanneer de regering op zijn schouders zal worden gevestigd! (Jesaja 9,6)

Charles Gardner is de auteur van Israel the Chosen, Peace in Jerusalem, en A Nation Reborn.

 

– – – – –

Bronvermelding
Datum:   23-10-2019
Auteur:  Charles Gardner
Beeld:   Avi Ohayon/GPO
Website:http://www.israeltoday.nl

– – – – –

 

EN / NL/ עב