Nog geen half jaar geleden zou het ondenkbaar zijn geweest. Nu mogen we op vrijdagavond 9 juli met duizenden een avond lang God aanbidden. Een avond vol aanbidding en gebed voor ons land, op het Malieveld in Den Haag. Met veertig zangers en aanbiddingsleiders uit het hele land, samen met politici en bidders uit alle delen van de samenleving.

MELD JE HIER GRATIS AAN

Net als in juli vorig jaar gaan we eensgezind bidden voor ons land. Er is massale samenzang met twintig prachtige en bekende liederen, een combinatie van oud goud uit de breedte van de kerk en nieuwere worship.

Onder de zangers die meedoen zijn Eline Bakker, Reyer, Pearl Jozefzoon, Christian Verwoerd, Erika de With, Marcel en Lydia Zimmer, Freek en Liesbeth (LEV), Jafeth en Sifra (InSalvation), Sera van der Vijver, Sarah Ben Hamida, Gerald en Nelinda Troost, Elvis E, Ann Michelle Lee, Iwan en Rebekka Sahertian, Adem Project, Reni en Elisa Krijgsman, Peter van Essen en vele anderen.

Praktische informatie
Het Malieveld is prima bereikbaar. Er is veel parkeerruimte, het station is op loopafstand. Omdat het een openluchtdienst is, zijn er geen bijzondere beperkingen rond gezondheid. Testen is niet nodig. U kunt eventueel een kleed of klapstoeltje meenemen om op te zitten en er zijn toiletten beschikbaar. U kunt hier een antwoord vinden op uw praktische vragen. Door u aan te melden blijft u op de hoogte van o.a. praktische informatie en het liederenblad.

U kunt deze avond ook mede mogelijk te maken door een partnergift te doen of u als vrijwilliger aan te melden. We wensen u Gods goede zegen toe. Tot vrijdagavond 9 juli!


Bron: https://presence.nl/

 

 

EN / NL/ עב