‘Days of Elijah’, ‘Praise Adonai’… Aanbiddingsleider Paul Wilbur maakte deze liederen bekend bij een groot publiek en werd er hét gezicht van het Messianic Praise genre mee. Wie hem hoort, weet waarom.

Wilbur brengt deze muziek niet alleen tot leven met de joodse muzikale invloeden; hij verbindt ze ook met de tradities, feestdagen en het wonder van de herboren staat Israël. Dat geldt helemaal voor zijn nieuwe album ‘Roar From Zion’. Op 26,27, 28 en 29 maart is deze nieuwe muziek, samen met de bekende geliefde liederen van Paul Wilbur, live te horen in Nederland. Voor de optredens maakt hij gebruik van een projectkoor.

Messianic praise is als genre nauw verbonden met de joodse geschiedenis. ‘Roar From Zion’ is wat dat betreft een bijzonder nieuw album voor Paul Wilbur. Het werd live opgenomen in Jeruzalem tijdens het Loofhuttenfeest en tijdens een jubileumjaar: het 70-jarig bestaan van de herboren staat Israël. De nieuwe liederen zijn typisch voor Paul Wilbur: geworteld in traditie, verfrissend in aanbidding en aanstekelijk voor wie het live meemaakt. Dat kan begin 2020 opnieuw. Dan geeft Paul Wilbur samen met zijn band en een projectkoor van The Choir Company drie optredens in Nederland.

Tijdens deze avonden neemt Paul Wilbur je mee op een reis die de betekenis van feesten in de Bijbel laat zien, de unieke stijl van messianic praise laat horen en bovenal een tijd van bijzondere aanbidding is. Natuurlijk krijgt het nieuwe album ‘Roar From Zion’ ruim aandacht op deze avonden, maar ook de bekende liederen zullen meegezongen kunnen worden; dat alles ondersteund door een projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink.

Meezingen?*
Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen. Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.

Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.)

Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.

Kaarten bestellen
Voor de liefhebbers van messianic praise, voor wie meer wil weten over de diepere betekenis van Israel én voor wie op een verfrissende manier wil aanbidden, zijn dit avonden die je niet mag missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl of 0297-237172.

Aanvang 19.30 uur.
Early bird kaarten tijdelijk verkrijgbaar voor € 27,00 incl. reserveringskosten

*Zie ook: www.choircompany.nl.

 

 

 

EN / NL/ עב