JERUZALEM – 9 oktober 2023

Vanmiddag om 15:00 uur lokale tijd heeft de IDF doelen van Hezbollah in Libanon aangevallen, terwijl ondertussen overal de luchtalarmen afgingen in Jeruzalem en omstreken. Er waren enorme dreunen in de lucht te horen, die veel indruk hebben gemaakt.

Onderwijl heeft het Homefront Commando de bevolking via de mediakanalen nieuwe richtlijnen gegeven. Alle families dienen

zich voor te bereiden op een uiterst lange aaneengesloten periode van 72 uur in hun schuilkelders. De bevolking is dringend aangeraden om hun schuilkelders te bevoorraden met voldoende eten en drinken om die tijd te kunnen uitzitten. Daarnaast is er nog een lange lijst met richtlijnen die opgevolgd dienen te worden, waardoor iedereen in het land begrijpt dat dit een lange tijd gaat duren.

De adviezen zijn uiterst serieus genomen, want er ontstond direct een ware run op de supermarkten, zoals op de foto’s te zien is.

Een spannende tijd breekt aan, waarvoor uw gebed dringend nodig is. Ga naar Gebed voor Israël voor actuele gebedspunten of het vinden van gebedsinitiatieven.

EN / NL/ עב