Ongeveer twee jaar geleden trouwde deze mooie dame Nadya met Yaakov uit Netanya. Samen kregen ze dit lieve kleine meisje Neta. Sindsdien hebben ze een bescheiden inkomen van de vader.

Dit is het typische verhaal van de gemiddelde Israëlische familie.. Kinderopvang wordt dan verplicht. Moeder is altijd het beste, maar er zijn andere zeer dure pre-school- en kinderopvangopties die alleen mensen met een goedbetaalde baan zich kunnen veroorloven.

Zonder de inkomsten van beide ouders is het een financiële strijd en aankopen zijn beperkt tot in principe voedsel, huur en nutsvoorzieningen. Je kunt op die manier gelukkig zijn, maar dingen kunnen ernstig ontbreken: babykleding, benodigdheden en uitrusting, tenzij ze worden geleend of uit liefdadigheid worden gegeven.

Israel Relief Aid, zorgt onder andere vanuit Nederland dat er humanitaire hulp wordt geboden via  instellingen en welzijnscentra in heel Israël en heeft een hart voor houdt gezinnen met baby’s en hen tot zegen te zijn door het verstrekkenvan babykleding en babybenodigdheden.

Via het Kfar Saba-centrum is dit gezin gevonden en hebben ze deze hulp graag verwelkomd voor hun baby. De familie vraagt ​​alle donoren en iedereen te bedanken die ervoor heeft gezorgd dat deze hulp een feit is.

Help mee helpen. Doneer uw bijdrage door hier te klikken, zodat dit mooie werk voor Gods volk doorgang kan hebben. 

EN / NL/ עב