Seminars, nieuwe aflevering en spreekbeurten

 

Seminar De verborgen Messias: inschrijving sluit 16 oktober

Seminar 23 oktober en 6 november te Den Haag: inschrijving sluit 16 oktober, dus nog maar 2 weken om u aan te melden! De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden. Dat is mede mogelijk dankzij de gulle sponsoring van Pillar of Fire door de ruimte belangeloos ter beschikking te stellen.

Dezelfde seminar staat ook in Harderwijk gepland op 19 november van 10:00 – 16:00 uur. U kunt zich nog inschrijven; er is plek voor slechts 40 personen, dus vol = vol. Aanmelden kan tot 12 november.

Lees ons eerdere nieuwsbericht voor meer hierover.
Nieuwsbericht seminar

Nieuwe aflevering: Daniël – Op de vastgestelde tijd

Maandag om 19:00 uur op Radio Israel.nl wordt de 50e aflevering van Onder de vijgenboom uitgezonden. ‘Toeval’ wil dat de aflevering “Op de vastgestelde tijd” heet; beter kan haast niet.

In de reeks “Open brief van Nebukadnezar” gaan we verder met hoofdstuk 4. Naarmate de studie vordert wordt het ook steeds duidelijker dat doorwrochte kennis van het boek Daniël essentieel is voor het kunnen verstaan van het boek Openbaring. Klik op de button om naar het nieuwsbericht op onze website te gaan.
Meer hierover…

Spreekbeurten

De aankomende tijd staan er ook twee spreekbeurten voor Debby gepland waar u wellicht in bent geïnteresseerd. Voor beide spreekbeurten is geen aanmelding nodig, mocht u erbij willen zijn.

20 november – Vollenhove (OV)
15:00 – 17:00 uur
Debby geeft een inleidende studie voor de seminar ‘Daniël – Het beeld van de wereldrijken’. Er zal tijdens het twee uur durende onderwijs ook ruimte gegeven worden voor vragen aan Debby uit de zaal. Halverwege is er een korte pauze. Toegang is gratis.

Adres:
GKV De Hoeksteen
Kerkpad 25
Vollenhove

17 december – Sleeuwijk (NB)
10:00 – 12:00 uur
Debby spreekt tijdens de dienst. Laat graag even aan ons weten of u deze dienst zou willen bijwonen.

Adres:
Messiaanse huisgemeente Beth Shalom
Sleeuwijk – straatadres volgt nog.

Bent u geïnteresseerd om Debby uit te nodigen voor een studie of spreekbeurt in uw (huis)gemeente? Klik op de knop hieronder en vul het betreffende formulier in. U vindt daar ook overige relevante informatie.
Contact

EN / NL/ עב