Vorig jaar maakte Nederland uitgebreid kennis met de Israëlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman. Het werd een warm welkom waarin haar hart voor aanbidding en het volk, land en de geschiedenis van Israël doorklonk. Op veler verzoek komt er een vervolg en opnieuw met een projectkoor van The Choir Company. Op 25, 26 en 27 oktober is Sarah Liberman weer in Nederland voor concerten die onder andere haar nieuwe album laten horen. 

Steeds meer mensen ontdekken Sarah Liberman en haar muziek. De aanbiddingsleidster geeft leiding aan Ascend Carmel Worship; een aanbiddingsgemeenschap in Israël. Ze geldt als een bekende stem in het ‘messianic worship’ genre, wat de centrale plaats van het joodse volk en het land Israël in geloof en aanbidding laat horen. Sarah werkte onder andere mee aan Paul Wilburs recente cd ‘Roar From Zion’, waar ze het lied ‘Great Is The Lord (Hallelujah)’ zong.

Het is niet moeilijk om het enthousiasme voor Sarah en haar stijl van aanbidding te verklaren. Ze geeft woorden aan het geloofsleven die gericht zijn op verdieping en doet dat met een vreugde die aanstekelijk is. Het klinkt door in zowel haar Engelse als Hebreeuwse teksten. Die vreugde klinkt ook door op haar gloednieuwe album, wat in oktober zal verschijnen. Met de komende concerten heeft Nederland dus een primeur: de eerste live optredens wereldwijd met het nieuwe repertoire!

Na de enthousiaste reacties van publiek en koor zal Sarah Liberman de concerten weer geven met de ondersteuning van een projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink.
Kaarten voor de aanbiddingsavonden met Sarah Liberman en projectkoor zijn verkrijgbaar vanaf € 17 euro  en zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of telefonisch: 0297-237172.

EN / NL/ עב