Ook in 2021 zal Stichting Schreeuw om Leven opkomen voor ongeboren leven en betere hulpverlening aan vrouwen. Tijdens de jaarlijkse Mars voor het Leven konden we dit jaar wat uitbreiden ten opzichte van vorig jaar. Het zijn nog niet de 14.000 marslopers van 2018, maar we willen met een kleiner aantal demonstranten net zo’n groot signaal afgeven aan politiek en samenleving.

Het is de bedoeling dat 500 demonstranten op zaterdag 13 november 2021 een route door Den Haag lopen. Tegelijkertijd zal er een livestream zijn, met een rondetafelgesprek tussen meerdere interessante sprekers. Dit wordt onder meer uitgezonden via onze Facebookpagina, Family7 en de Reformatorische Omroep.

Net als vorig jaar is het de bedoeling dat de sociale media overlopen van de prolifeboodschappen. Met de #MarsvoorhetLeven hopen wij dat mensen in het hele land zich uitspreken en de discussie aangaan met andersdenkenden. Hiermee willen we opnieuw aandacht vragen voor de 31.000 ongeboren kinderen die gemiddels jaarlijks worden geaborteerd en oproepen tot betere hulpverlening aan vrouwen (en hun partners).

Sprekers
Zoals ieder jaar zullen er ook in 2021 boeiende sprekers te horen en te zien zijn, waaronder Kees van der Staaij (SGP) en Elise van Hoek (NPV).

 

 

EN / NL/ עב