Vanavond om 20:00 uur zijn de rollen omgedraaid en zit Jack van der Tang in zijn eigen programma aan de andere kant van de tafel. Na zes jaar het programma Ma Nishma gepresenteerd te hebben en mensen soms ‘het hemd van het lijf’ gevraagd te hebben zit hij de komende weken aan de andere kant van de tafel en vraagt Cees van der Vlist hoe het zover gekomen is dat hij van autohandelaar, en directeur van een van de grootste autobedrijven in Nederland, het tot dienstknecht van God geschopt heeft.

Vanavond spreken we in het eerste deel over zijn roots als kind, tiener, en zijn zoektocht naar Waarheid, echtheid, oprechtheid en wandeling met God. Naar het luisteren van de Stem in Zijn leven en hoe God tot en door hem gesproken heeft en spreekt.

De bedoeling van deze uitzending is niet om Jack voor het voetlicht te zetten, hij zou dat allerminst zelf willen, maar om de weg die de God van Israel met hem gaat te laten zien en horen. Want ook anno 2020 hebben we met een God te maken die leeft en spreekt!

Uitzending
Vanavond 20.00 uur

Herhalingen
Woensdag   01:00 uur, 10:00 uur en 20:00 uur
Donderdag  02.00 uur en 14.00 uur
Vrijdag         04:00 uur
Zaterdag     14:00 uur
Zondag       13.00 uur


 

EN / NL/ עב