LIVE-VIDEOCONCERT – Op zaterdag 12 september zouden we onze concerttour afsluiten in Veenendaal. Gezien het feit dat de coronamaatregelen het nog steeds niet toelaten om met veel mensen bij elkaar te zijn, hebben we nagedacht over hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. Na verschillende opties overwogen te hebben, kwamen we tot de conclusie dat het mooiste alternatief een live-videoconcert is.

Als je behoort tot de mensen die een kaartje hadden gereserveerd voor Veenendaal, dan heb je als het goed is een email gehad van Truetickets. Voor iedereen die nog niet gereserveerd had, is er de mogelijkheid om alsnog een kaartje te kopen via: https://www.truetickets.nl/e/14015/christian-verwoerd-u-alleen-videoconcert

Als je gereserveerd hebt, krijg je een exclusieve toegangslink tot dit online concert, waar we (met Gods hulp) een prachtige en opbouwende avond van gaan maken. We zien er naar uit om met voltallige band en vanaf een prachtige locatie, de liederen en verhalen achter de liederen jullie woonkamer in te brengen! Ons doel blijft ook in deze aparte omstandigheden om mensen dichter bij God te brengen. Juist in deze tijd waarin we aardse zekerheden zien wankelen, moeten we elkaar wijzen op het vaste fundament van Zijn beloften.

Het videoconcert begint 12 september om 20.00 uur en is ook nog 14 dagen terug te kijken voor wie een kaartje heeft. We hopen dat je reserveert en er op die manier bij bent op 12 september!

Christian en band

Bestel hier je kaarten!

 

 

EN / NL/ עב