Advocaat Sidney Powell zei op “Sunday Morning Futures” dat het juridische team van Trump bewijzen verzamelt van “verkiezingsfraude” die naar verluidt heeft plaatsgevonden in verkiezingsgerelateerde software, zoals Dominion Voting Systems en Smartmatic. Zoals het er nu uitziet, wordt Dominion gebruikt in 2000 jurisdicties in 30 staten. Texas besloot Dominion drie keer niet te gebruiken vanwege bezorgdheid over fraude.

Bovendien is voormalig admiraal Peter Neffenger de voorzitter van de raad van bestuur van Smartmatic. Hij zit ook in het transitieteam van vicepresident Joe Biden, wat vraagtekens plaatst bij zijn onpartijdigheid, die de geurtest niet doorstaat.

Volgens Powell heeft de Trump-campagne voldoende bewijs om een ​​serieus strafrechtelijk onderzoek te starten.

“We staan ​​op het punt de verkiezingsresultaten in meerdere staten ongedaan te maken en president Trump won niet alleen met honderdduizenden stemmen, maar met mijn miljoenen stemmen die werden verschoven door deze software die speciaal voor dat doel was ontworpen”, legt Powell uit. “We hebben getuigenverklaring afgelegd over waarom de software is ontworpen. Het is ontworpen om verkiezingen te manipuleren.”

Volgens Powell is de getuige die het Trump-team heeft iemand die heeft gezien dat verkiezingen in andere landen werden opgetuigd. Diezelfde tactieken en software zouden naar verluidt in de Verenigde Staten zijn toegepast.

‘Ze hebben dit met opzet gedaan. Het is berekend. Ze hebben het eerder gedaan,’ zei ze. “We hebben bewijs van 2016 in Californië. We hebben zoveel bewijs dat het lijkt alsof het via een brandslang binnenkomt.”

Gastvrouw Maria Bartiromo duwde terug en zei dat de verkiezing binnen een paar weken moet worden gecertificeerd. Ze wilde weten of er genoeg tijd was voor Powell en het team om het vermeende wangedrag te bewijzen.

‘Ten eerste zeg ik nooit iets dat ik niet kan bewijzen. Ten tweede komt het bewijs zo snel binnen dat ik het niet eens allemaal kan verwerken. Miljoenen Amerikanen hebben inmiddels geschreven, zou ik zeggen, zeker honderdduizenden stapten naar voren met hun verschillende ervaringen met kiezersfraude, maar dit is massale verkiezingsfraude en ik ben erg bezorgd dat het niet alleen Dominion en zijn Smartmatic-software betreft, maar dat de software in wezen ook door andere verkiezingsmachines werd gebruikt. ”

Interessant genoeg verklaarde Powell dat in de gebruikershandleiding van de software staat hoe “stemmen kunnen worden weggevaagd”.

“Het is absoluut brutaal hoe mensen dit systeem hebben gekocht en waarom ze dit systeem hebben gekocht”, zei de advocaat.Powell verklaarde dat klokkenluiders zich meldden vanwege vermeende terugbetalingen. Ze zei dat in staten waar de nieuwe verkiezingstechnologie werd gekocht en geïmplementeerd, er aanwijzingen zijn dat familieleden van ambtenaren grote forfaitaire sommen geld krijgen.

Er zijn andere zorgen over hoe de software kan worden gebruikt. De advocaat verklaarde dat software en verkiezingsfunctionarissen dingen kunnen doen zoals stembiljetten verwijderen, de machine dwingen de handtekeningen van kiezers of de neerwaartse stemming niet te lezen. Powell zei dat er ook de mogelijkheid is om de machine te programmeren om alleen stemmen voor Biden te tellen.

“Het is net als slepen en neerzetten wat je maar wilt, waar je maar wilt, stemmen uploaden”, legde ze uit.

De advocaat zei dat de campagne een beëdigde verklaring heeft van een persoon die weet hoe het systeem werkt en er naar verluidt aanwezig was toen het systeem werd gemaakt en geïmplementeerd.

——————————-
Bron: https://townhall.com/
Beeld: Screenshot Fox News
——————————-
EN / NL/ עב