Zou er een BETERE manier om de bevolking te beschermen, een virusinfectie te voorkomen en degenen die dat wel krijgen te genezen?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=kRKh-HQJ6cg&feature=emb_logo

 

Terwijl het toch niet zo dodelijke coronavirus (als ons werd voorgehouden) de wereld rondreist en miljoenen mensen besmet, hoe goed gaan regeringen over de hele wereld ermee om om ons te beschermen?

Enerzijds heeft het virus volgens de officiële cijfers meer dan 1 miljoen mensen gedood. Aan de andere kant hebben andere virussen miljoenen meer gedood, en er waren geen lock-downs of zware klappen voor de economie en het levensonderhoud van mensen. Is er een BETERE manier om de bevolking te beschermen, een virusinfectie te voorkomen en degenen te genezen die dat wel krijgen?

In deze Engelstalige video spreekt Tamar Yonah met Prof. Pinchas Mandell, voorzitter en hoofdwetenschapper van de Family of Israel Foundation, die meer dan 30 jaar continue ervaring heeft in geavanceerd technisch en fysisch onderzoek.

Hij was 15 jaar lang hoofd van onderzoek en ontwikkeling bij Quantum Medical Center in Tel-Aviv op het gebied van kwantumgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, medische ozon, biofotonische therapie en magnetische resonantietherapie.

Mandell zegt dat er ultraviolette lichttherapie en zuurstof-ozontherapie is, en het is een enorm succes geweest voor Covid-19-patiënten in Italië, waarin 94% van de niet-geïntubeerde patiënten en 73% van de geïntubeerde patiënten snel herstelden. Ter vergelijking: slechts 20% van de geïntubeerde patiënten in NYC herstelde helemaal.

______________________________________
Afbeelding: Reuters

 

 

 

EN / NL/ עב