Terwijl ik toekeek, kwam er een geit uit het westen, die over de hele aarde ging zonder de grond aan te raken.

De geit had een opvallende hoorn op zijn voorhoofd. Daniël 8:5

Het expliciet verklaarde voornemen van het World Economic Forum (WEF) om een “nieuwe wereldorde” te creëren, leek omstreden omdat de organisatie geen militaire middelen heeft om dit plan uit te voeren. Dat veranderde onlangs toen gewapende politieagenten die patches droegen die hen identificeerden als WEF-politie een conservatieve verslaggever vasthield die verslag deed van de bijeenkomst in Davos, Zwitserland. Nog vreemder was het ontwerp van de patch, dat direct verwijst naar een profetie in Daniël.

JOURNALISTEN PROBEREN TE ARRESTEREN
Jack Posobiec, een presentator van Human Events Daily en medewerker van Turning Point USA, was in Davos om verslag te doen van de lopende WEF-conferentie. Maandag zat hij in een café toen hij werd aangesproken door een man die zich identificeerde als een agent in “burger” en vroeg om hun perspassen en paspoorten, die ze leverden.

Plotseling richtten twee minibusjes vol officieren, die machinegeweren aantrokken, hun wapens op hem, vertelde hij Breitbart news. Hij werd vervolgens aangehouden en samen met zijn bemanning gedwongen om alle inhoud uit zijn zak te halen.

Posobiec werd gefouilleerd en een uur vastgehouden. Hij beweert dat de politie hun wapens op hem richtte tijdens de ontmoeting, wat ze verklaarden door te zeggen dat hij er ‘verdacht uitzag’.

WIE WAREN DIE AGENTEN?
De beelden, die sindsdien viraal zijn gegaan op Twitter, onthulden dat ten minste één van de agenten een patch droeg met de tekst “World Economic Forum Police” onder de patch voor de Ordnungsdienst-troepenmacht.

EEN INCONSISTENTIE IN DE WEF-BADGE
De politie-patch van het World Economic Forum op het uniform van de officier toont wat lijkt op een zijaanzicht van twee geiten, blijkbaar in verwijzing naar de geit op de vlag van de lokale Graubünden, of Graubünden, Kanton (regeringsregio) van Zwitserland waarin Davos zich bevindt, en een gestileerde ruwe kristalformatie aan de onderkant.

Volgens Reuters was de WEF-beveiligingspatch gemodelleerd naar het embleem van de regio, dat ook te zien is op de patches van de lokale politie. Alle lokale politie-patches hebben echter historisch gezien een ram met twee hoorns. Door de jaren heen is de ram op de WEF-patch afgebeeld in silhouet, met een ram met slechts één hoorn.

DANIËLS EINDTIJDPROFETIE
De Bijbels ingestelde zal kennis nemen van de veiligheidspatch en het verband met Daniëls visioen van een ram met twee gehoornde mensen die wordt vernietigd door een eenhoornige geit. Veel Bijbelgeleerden verklaren de ram als een metafoor voor Perzië, terwijl de geit een metafoor is voor Griekenland.

Rabbi Daniel Asore legde uit dat het WEF slechts één tak was van de wereldveroverende ‘geit’ voorspeld door de profeet Daniël.

“Een schaduwwereldregering moet noodzakelijkerwijs groot zijn met vele takken,” legde Rabbi Asore uit. “Het WEF is slechts één tak, zij het de belangrijkste, met zijn hoofd, Klaus Schwab, die de leider wil zijn. De andere takken zijn misschien niet formeel met elkaar verbonden, maar ze opereren allemaal onder dezelfde ideologie met als uiteindelijk doel de wereld te ontvolken.”

Rabbi Asore merkte op dat sommige regeringen in feite omstandigheden creëren die voedseltekorten veroorzaken.

Rabbijn Daniel Asor (met dank aan: screenshot)

“Dat is precies het tegenovergestelde van wat een functionerende regering zou doen,” zei Rabbi Asore. “Waarom zouden ze voedseltekorten creëren, zelfs tekorten aan babyvoeding? Waarom zouden ze abortus steunen? Dit is niet voor het welzijn of het geluk van hun burgers. Het is juist tegen het leven in.”

“Dit is het verschil tussen afgoderij en het dienen van God,” zei Rabbi Asore. “Alles wat het leven vergroot, is God. Alles wat het leven vermindert, is afgoderij.”

“Natuurlijk hebben ze, net als elke regering, een politiemacht nodig,” legde Rabbi Asore uit. “Maar ze hoeven er zelf geen te maken. Op dit punt zou dat te veel conflicten met andere regeringen veroorzaken. Het is efficiënter voor hen om de staande legers en politiekorpsen in te schakelen, om met hen samen te werken.”


Bronvermelding:
Datum:        25-05-2022
Auteur:        ADAM ELIYAHU BERKOWITZ
Beeld:         Van links naar rechts: Klaus Schwab, oprichter van World Economic Forum, uniform van wef-politie (met dank aan: screenshot, Twitter /WEF Detainee Poso)
Website:      www.israel365news.com


 

EN / NL/ עב