“En het zal geschieden op die dag, dat Ik Mij tot doel zal stellen alle volken te vernietigen die tegen Jeruzalem komen.”

Zacharia 12:9

Meer dan honderd miljard dollar, record-catastrofes en/of gebeurtenissen vonden plaats terwijl de Amerikaanse presidenten George H. W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama en Donald Trump Israël onder druk zetten of een beroep deden op Israël om hun verbondsland te verdelen.

De duurste verzekeringsgebeurtenissen, de duurste orkanen, de grootste tornado-uitbraken, de beroemde “Perfect Storm”, de 9/11 terreurevenementen en orkaan Katrina kwamen overeen met de druk van het Witte Huis op Israël om hun land te verdelen.

De VS, de VN en de EU zijn niet bevoegd om het verbondsland van God te verdelen.

De Israëlisch-Palestijnse gesprekken ‘vredesbesprekingen in het Midden-Oosten’ noemen is een vals verhaal.

Joden hebben een geschiedenis van drieduizend jaar met Jeruzalem, en christenen hebben een geschiedenis van tweeduizend jaar.

Het Bijbelse hartland van Israël – Judea, Samaria en Oost-Jeruzalem – zal geen deel uitmaken van een Arabische staat.

De Bijbel verklaart dat Jeruzalem een ​​lastige steen zal worden, en inspanningen om de stad en het land te verdelen zullen leiden tot Armageddon, de laatste strijd om Jeruzalem.

De God van Israël zal doorgaan met het berispen van die leiders en hun naties die proberen Zijn Land te verdelen!

Bestseller, nu bij ons verkrijgbaar! Inmiddels 27e druk (2017). Uitbreid t/m Hurricace Harvey. 576 pagina’s, paperback. Engelstalig.

Klik hier voor meer informatie over het boek en / of om het te bestellen.

– – – – –

EN / NL/ עב