Op 27 oktober arriveerde er opnieuw een grote container aan in Israel die vanuit Nederland door Israel Relief Aid was verzonden. De container kon op 3 november worden gelost, terwijl er in dezelfde week opnieuw een 40-voets container vanuit Nederland kon worden verscheept met noodhulpgoederen.

De container die zojuist in Israel is aangekomen bevatte maar liefst 950 dozen (!) met allerlei nieuw serviesgoed -borden / kommen / bestek / glazen-  evenals nieuwe winterjassen en dekens en ook de altijd benodigde kleding (480 (!) dozen.

De vorige week verzonden container is onder andere opnieuw geladen met kleding voor het volgende seizoen. Deze containers helpen de duizenden Israëli’s die niet in staat zijn kleding in de winkels te kopen. Het zijn over het algemeen de nieuwe immigranten, de mensen die de verschrikkelijke holocaust hebben overleefd en nu in pure armoede leven, alleenstaande ouders met onvoldoende inkomen, de mensen de werkeloos geworden zijn en aan de zijlijn van de samenleving staan. En u zult begrijpen dat de tijd waarin wij leven, waarin Corona juist ook zo’n grote impact heeft op de samenleving in Israel, het er niet beter op wordt, maar dat in toenemende mate mensen afhankelijk zijn van hulp.

Als u in staat bent om een financiele bijdrage te leveren in de transportkosten van deze nieuwe container te helpen, klik dan hier, en kies dan voor het project Israel Relief Aid. U wordt er niet minder van want wie Israel zegent, zal gezegend worden!

Hieronder de foto’s van het vorige week aangekomen container.

 

 

EN / NL/ עב