Als je een kind bent dat onder de armoedegrens leeft en naschools voetbal met de rest van de kinderen wilt spelen, heb je eigenlijk wel voetbalschoenen nodig, toch?

En verder is oefenen en nog eens oefenen heel erg belangrijk. Maar ja, als de voelbalschoenen 120-200 shekel kosten, kan je dat niet betalen en je ouders natuurlijk ook niet. En dus blijft er niets over dan maar langs de lijn te kijken. Met pijn in je hart, want je wil zoooo graag mee doen!

Dus geen voetbal, tenzij je ouders naar het hulpcentrum van het Jerusalem Israel Relief Centre (of Tiberias of Rishon Lezion) zijn gekomen!

Kijk die kerel eens glimmen van dankbaarheid op de foto. Zoiets gun je toch elk kind!

Dank aan iedereen die dit mogelijk maakt. Aan u als donatuer of vrijwilliger die heeft ingepakt, voor verzending van de container heeft gezorgd en de mensen in Israel voor de verdeling om de goederen op de juiste plaats te brengen!

Wilt u ook meewerken om de allerarmsten in Israel te helepen en heb tge zegenen? Klik dan hier en maak uw gift hoe klein of groot over*.  God ziet het hart aan! Zegen Israel en u zult gezegend worden!

Zelf overmaken kan natuurlijk ook: IBAN: NL89 INGB 0009 3110 97 ten name van Pillar of Fire o.v.v: gift Israel Relief Aid.

 

EN / NL/ עב