Maakt Jezus de moslimwereld wakker?

Een stille revolutie
Wat zou jij doen als je moslim was en Jezus in een droom aan je verscheen? Als je in een visioen zijn diepe liefde en vrede ervoer en Hij je uitnodigde om Hem te volgen? Zou je in Hem gaan geloven? Zou je Hem je hele leven toevertrouwen? Zelfs als je dat met de dood zou moeten bekopen?
Dit boek bevat een bijzondere verzameling verhalen van moslims in het Midden-Oosten die getuigen van een droom of visioen waarin Jezus aan hen verscheen. Die verschijningen waren zo krachtig dat deze mannen en vrouwen de islam verlieten en Jezus als hun Redder aannamen. Wie in deze landen besluit om christen te worden, is zijn leven daarna niet meer zeker. Deze ex-moslims laten zich echter door niets of niemand afschrikken.
Ga mee op reis naar het hart van deze onrustige regio, waar moslims op grote schaal tot geloof komen. Wereldwijd gezien groeit het christendom zelfs het snelst in Iran. Er is een stille revolutie gaande waarover je in de media nauwelijks hoort: Jezus maakt de moslimwereld wakker en Hij doet dit met dromen en visioenen.
Ik ben gevonden door hen die Mij niet zochten,
Ik heb Mij geopenbaard aan hen die naar Mij niet vroegen.
– Romeinen 10:20 

Productspecificaties
Nederlands | paperback | november 2016 | 1e druk | 280 pagina’s

Uitgeverij: Arrowz

Klik hier om naar de winkel te gaan.

EN / NL/ עב