Ev.G. Paulus – Evence Coppéelaan 13, 3600 Genk, Limburg, België

Tijdens het concert word je meegenomen in de verhalen achter de liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian Verwoerd presenteert tijdens dit concert, samen met voltallige band, bekende nummers, Hebreeuwse liederen en ook zijn nieuwste album ‘U Alleen’! Het album bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied.

Christian vertelt: Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel ‘U alleen’ voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem.

Christian’s persoonlijke uitnodiging:

Omwille van Covid19 maatregelen worden er 2 concerten gegeven met max. 80 bezoekers per concert. Mits alle maatregelen worden gerespecteerd. (handgel, mondmaskers, 1,5m afstand, beperkt toilet gebruik, …)

Hierdoor is er géén ticketverkoop mogelijk aan de kassa.

Hartelijk dank voor uw begrip !

Tickets: 15 euro per persoon per concert.

Email voor info & tickets: Yves@Damiaens.be +32 485 930 111
EN / NL/ עב