Arnold Visscher is getrouwd met Elly en samen hebben zij twee volwassen dochters. Vanuit zijn ouderlijk huis is de liefde voor de Eeuwige, Ene en Almachtige en diens liefde en eeuwige trouw aan Zijn verbondsvolk, onze oudste broer, altijd ingeprent en voorgeleefd. Of zoals in Deut.6:7 staat ‘En gij zult ze uw kinderen inscherpen, en daarvan spreken, als gij in uw huis zit, en als gij op weg gaat, en als gij nederligt, en als gij opstaat’

Vanuit die Weg en Waarheid wil hij zich dienstbaar opstellen en een bijdrage leveren aan Radio Israël. Aan het volk dat al zolang wereldwijd in verdrukking leeft. In de hoop en bede dat oren en ogen meer opengaan mede gezien de tragische geschiedenis van kerk en gemeentes t.o.v. Israël.

In het dagelijks leven is hij al jarenlang actief als ondernemer en werknemer bij een landelijke organisatie. Daarnaast ook kerkelijk actief meelevend m.n. bij het taakveld senioren. Verder bestuurslid bij de organisatie Nachamu, Nachamu, Ami (Troost, Troost, mijn volk Jes. 40:1). De beste wijze waarop we het volk kunnen steunen!

Via diverse studies o.a. Theologie aan de ETA heeft en blijft hij zich verdiepen in het Woord van de Eeuwige. Voor Radio Israël is hij betrokken bij het Leerhuis.

EN / NL/ עב