Onze wereld verkeert momenteel in een chaos. Er wordt door velen gesproken over WO III. Er gaan geruchten over andere oorlogen. Er is sprake van een nieuwe COVID-variant, de brandstofprijzen stijgen, de voorraden slinken – en de ellende gaat maar door. Maar wij, als christenen, hoeven niet bang te zijn.

Degene die het einde vanaf het begin kent, heeft ons een belofte gedaan:

Hebreeën 13:5-6
‘Laat uw handelwijze zonder geldzucht zijn. Wees tevreden met wat u hebt, want Hij heeft Zelf gezegd: Ik zal u beslist niet loslaten en Ik zal u beslist niet verlaten. Daarom zeggen wij met goede moed: De Heere is voor mij een Helper en ik zal niet vrezen. Wat zal een mens mij doen?’

 

Datum: 23 maart 2022
Auteur: Amir Tsarfati – Behold Israel
Foto: Videostill – Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org
EN / NL/ עב