Amir Tsarfati: Vannacht werden vanaf hier grondraketten gelanceerd, vanaf de Golanhoogte richting de internationale luchthaven in Damascus. Ze hebben een deel van de landingsbaan vernietigd, ze hebben de verkeerstoren hard geraakt, en ze hebben een groot deel van het wapen vernietigd dat de afgelopen 36 uur op de vluchten vanuit Teheran is aangekomen.

Dit is de tweede aanval op hetzelfde gebied in de afgelopen vijf dagen. Deze keer was de schade aan de Syriërs zo erg dat ze alle vluchten van de luchthaven van Damascus naar de luchthaven van Aleppo moesten omleiden, en zorgt ervoor dat de passagiers bussen terug naar Damascus nemen.

Iran trotseert op dit moment het Internationaal Atoomenergie Agentschap. De Iraniërs hebben meer dan dertig verschillende bewakingscamera’s losgekoppeld, de Iraniërs installeerden de gloednieuwe centrifuges en begonnen uranium te verrijken tot 90%. Ze hebben kennelijk de beslissing genomen en dat ze nu verder gaan. Met hun plan voor een atoombom gaan ze ook door met het smokkelen van spullen naar Syrië. Ze kunnen Israël raken van veel dichterbij dan vanaf Iran zelf.

Met vriendelijke dank aan het team van het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Amir Tsarfati, voor de vertaling van de gesproken tekst. Meer video’s: Nederlandstalige YouTube-kanaal

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in Israël en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in Israël geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel – een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over Israël vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.


 

Datum: 13 juni 2022
Auteur: Amir Tsarfati – Behold Israel
Foto: Videostill – Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

EN / NL/ עב