Op 19 november a.s. komt Bijbelleraar Debby van Galen van Onder de vijgenboom, tevens presentator van het gelijknamige radioprogramma van Radio Israel.nl, de seminar ‘De verborgen Messias’ verzorgen in het gebouw van St. ECHO te Harderwijk. De sluitingsdatum voor inschrijving is 12 november, dus nog maar een paar dagen!

Waarom deze seminar?
In een tijd als deze waarin de wanhoop overal toeneemt en de vraag zich ook aan gelovigen opdringt “Waar is God in dit alles?” komt deze seminar precies op tijd!

Hoe kunnen we Hem ontdekken als de duisternis steeds groter wordt en Hij moeilijk te vinden lijkt? Hoe beantwoorden we deze vraag voor onze omgeving?

In het boek Esther komt de Naam van de HEERE niet voor – of toch wel? In Psalm 18 beschrijft David waarom de HEERE Zich in het duister hult voor Zijn kinderen. Jezus hield Zijn Messiasschap in Zijn aardse leven verborgen voor Zijn volk; waarom? Tijdens deze seminar zullen we ons hierin verdiepen, zodat je niet alleen een antwoord voor jezelf maar ook voor anderen om je heen hebt tot troost en kracht.

Voor wie

  • Deze seminar is voor mensen die beseffen dat hun kennis en begrip van de Bijbel beter kan en dat zij die moeten vinden in de Joodse achtergrond en tradities en daar graag onderwijs over krijgen.
  • Tevens is de seminar geschikt voor Bijbelleraren en voorgangers die behoefte hebben zelf te worden gevoed, en hun eigen onderwijs willen verrijken.

Wil jij in deze moeilijke tijd juist extra investeren in een stevige verankering in de Bijbelse Schriften middels grondig onderbouwd onderwijs en je relatie met Jezus? 

Meld je dan aan voor deze seminar!

Twijfel je over het nut van seminars? Debby van Galen legt uit wat de waarde ervan is: “Een seminar is een fijne manier om samen met gelijkgestemden te leren, te ontdekken en meteen ook toe te leren passen.” In deze tijd is het juist van essentieel belang om daarin te investeren en om samen met “alle heiligen ontdekken hoe groot, breed, lang, hoog en diep Gods liefde voor ons is.”

Opties
Deze seminar duurt de hele dag en bestaat uit twee delen. Je kunt je aanmelden voor alleen het ochtendprogramma, als je liever alleen de studie volgt; voor de echte wroeters is het aan te raden je voor de hele dag aan te melden. In de middag ga je met anderen aan de slag om nieuwe studietools te leren gebruiken en tot hele bijzondere ontdekkingen te komen.

Let op! De sluitingsdatum voor inschrijving is 12 november, dus nog maar een paar dagen!

Om je direct in te schrijven, klik hier. Schrijf je in voor het dagprogramma en ontvang bij aankomst op locatie gratis de syllabus t.w.v. €10,00 die zeker de moeite waard is.

Wat anderen zeggen over deze seminar

“Mooi hoe Debby Jesaja 53 uitgelegd heeft! Heel verrijkend! En de Hebreeuwse woorden verborgen van God in het boek Esther. Heel bijzonder.” ~ H.K., ‘s-G

“Wil je meer leren uit een Bijbeltekst, dan wat je zo op het eerste oog leest of wat voor jou inmiddels plat-gepreekt is? Volg dan deze seminar en je zult ontdekken, dat Gods Woord nog rijker is dan je kon bedenken en dat de tot nu toe “losse” teksten veel meer onderling verband hebben, waardoor er ineens puzzelstukjes op hun plek gaan vallen. Zelf heb ik er veel van geleerd en ben zeker van plan de volgende seminars ook te bezoeken.” ~ U.H., Woubrugge

EN / NL/ עב