Kol Simcha (aanvraagformulier)

Wie ga jij verrassen met een lied?

Welkom bij het programma Kol Simcha, waarin je gastheer Cees van der Vlist met groot plezier verzoeknummers laat horen van onze luisteraars.

‘Kol Simcha’ betekent ‘Stem van vreugde’. Dit programma biedt een manier om met muziek een boodschap over te brengen om allerlei redenen. Wil je iemand verrassen met een lied omdat je ze dankbaar bent? Heb je reden om iemand te feliciteren en samen iets te vieren? Heeft iemand die je kent een bemoediging nodig of is er iemand die jij Gods zegen wil toewensen? ‘Gewoon, zomaar’ als een verrassing kan ook een reden zijn, net als de wens om een nummer dat je zelf mooi vindt met anderen wil delen. Voel je vrij en vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in!

Goed om te weten

  • Dien je verzoeknummer uiterlijk woensdag voor de uitzending in.
  • We proberen altijd het aangevraagde plaatje (eerste of tweede suggestie) te draaien. Toch kan het voorkomen dat geen van de aangevraagde nummers in onze database voorkomt of dat we om een andere reden niet aan je plaatverzoek tegemoet kunnen komen. In dat geval zullen wij het verzoek naar eigen inzicht invullen.
  • Bij de samenstelling van een aflevering wordt gekeken of de aanvraag qua muziekstijl daarin past.
  • Het is niet mogelijk om verzoeken aan te vragen voor een andere dag dan op vrijdag.
  • Als je een plaatje aanvraagt voor iemand anders, houd dan bij het invullen van de persoonlijke boodschap rekening met de privacy van de ontvanger. Onze redactie kan wijzigingen aanbrengen om de privacy van de ontvanger te beschermen.
  • Vul een correct e-mailadres in bij het aanvragen van een lied, zodat we je een bevestiging kunnen sturen. Heb je geen bevestiging ontvangen via e-mail, check dan je spambox. Vind je het daar niet, dan hebben we je verzoek niet ontvangen.
  • Je kunt maximaal 2 verzoeken per maand doorgeven.

Presentatie
Cees van der Vlist

Uitzending
Iedere vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur.

Herhalingen
Op zaterdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Plaatje aanvragen
EN / NL