Radio Israel.nl en Israel Relief Aid trekken samen op!

Israel Relief Aid, R.A. is een Israëlische geregistreerde non-profit organisatie (Amuta) (Reg. # 580 605 087) met een team van experts met ervaring in humanitaire hulp gedurende meer dan 16 jaar, die humanitaire hulpposten levert in heel Israël – voor nieuwe immigranten, daklozen, werklozen en eenoudergezinnen. We leveren ook aan ziekenhuizen, kinderdorpen, de IDF, Holocaust Survivor-centra, voorzieningen voor gehandicapten en andere instellingen. Ons motto: liefde tonen aan de Israëlische natie, niet alleen in woord of spraak maar in actie.

Onze management-logistieke professionals importeren grootschalige hulp met behulp van innovatieve en kosteneffectieve methoden – houden de bedrijfskosten lager dan normaal met een financieringspercentage van 80% voor hulpcontainers zelf (gelijk aan een hoog A + -tarief).

Ons team in Israël heeft een werkrelatie met de overheidsinfrastructuur en meer dan 18 jaar ervaring met het importeren van 520 grote zeecontainers!
Ons team in Nederland heeft een eigen logistieke service, meerdere magazijnen en ervaring met humanitaire projecten in Europese / regionale crisisgebieden (Oekraïne en anderen) die containers met hulp verzenden naar meer dan 40 landen, veel hulp leveren aan het Rode Kruis en werken in de veld sinds 1993 – het verzenden van tienduizenden hulpzendingen.
Onze directeuren hebben onder meer tientallen jaren ervaring in humanitaire hulp in Oost-Europa, zijn ervaren organisatieleiders en fervente aanhangers van Israël.

Van Oezbekistan naar Israël. . . Nog steeds in armoede

Van Oezbekistan naar Israël. . . Nog steeds in armoede

Oezbekistan is een land met een laag inkomen waarvan de economie de laatste tijd is gegroeid en een beperkte persoonlijke vrijheid biedt. Omida is een alleenstaande ouder die aliya naar Israël maakte vanuit Oezbekistan toen de ineenstorting van het communisme in het...

Oktober Aktie

Oktober Aktie

Israel Relief Aid en Radio Israel.nl ondersteunen deze maand 650 behoeftige Israeli’s met Soekot. In de komende maand zal Israel Relief Aid niet alleen maaltijd- of voedseldistributies verzorgen maar eveneens boeken verstrekken over de historische betekenis van deze...